• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home LCN Informatie

Stichting Lincoln Club Nederland
Overgauwseweg 34
2641NE Pijnacker

Rekeningnummer: 3635314
SLCN staat ingeschreven bij het KvK: 09174749


10 maart 2007 is Lincoln Club Nederland opgericht, officieel geheten stichting Lincoln Club Nederland, afgekort LCN.


Dit is een initiatief van een aantal mensen die allemaal een voorliefde hebben voor het automerk Lincoln. Door omstandigheden, is de officïele oprichtingsdatum 7 september 2007, die dag zijn de handtekeningen gezet bij de notaris. Vanaf dat moment staan we ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.


Hieronder vindt u wat informatie over de LCN als stichting, wij hopen u mogelijk in de toekomst als donateur te mogen verwelkomen.


Voor wie?
Een ieder die een Lincoln bezit en/of een warm hart toedraagt. Dat wil zeggen; iedereen die een passie heeft voor het merk Ford, Lincoln en Continental. Het in bezit hebben van een Lincoln is niet noodzakelijk om donateur te worden van de stichting. De stichting zet zich in om de Lincoln op de weg te houden en te koesteren voor de volgende generatie. Het delen van kennis en ervaring op het gebied van het onderhouden van een Lincoln staat centraal in de doelstelling.

Activiteiten
De stichting organiseert meerdere activiteiten per jaar waaronder bijeenkomsten en rondritten, met een minimum van twee activiteiten per jaar. De agenda wordt zo samengesteld dat ze niet samenvallen met evenementen die een soortgelijke doelstelling hebben als de SLCN.

Big Lincoln Meetings
LCN organiseerd 2 maal per jaar de Big Lincoln Meeting. Kijkt u regelmatig bij de Meeting-agenda voor het laatste nieuws. Eventuele aanpassingen kunnen altijd plaatsvinden, uiteraard wordt u daar tijdig over geïnformeerd op de website van de LCN. In de afgelopen jaren hebben we al veel activiteiten georganiseerd, foto's hiervan vind u ook op de website.

 


De stichting Lincoln Club Nederland
is lid van Fehac, lidnummer: 2008282

FEHAC is de Nederlandse overkoepelende organisatie voor oldtimers.

 

Weblinks

Advertenties

Featured Links:
tekst adverteren op lcn
Uw tekst advertentie hier?